Natuurlijk maken we deze dag alles op de BBQ, hiervoor werken we met GMG pellet grills en Big Green Egg.
Low & Slow, hot & fast, de perfecte steak of een heerlijke pizza? Tijdens deze workshop kan het allemaal gebeuren.
Naast de informatie die je krijgt en het (leren) werken met een pellet grill en de Big Green Egg (kamado) krijg je natuurlijk ook heerlijke recepten mee. Ook kan Cor je van alles vertellen over andere BBQ’s als je hier iets over wilt weten.
In deze workshop staat de BBQ’s centraal, maar gezelligheid en tijd voor genieten met een hapje en een drankje is de leidraad.
Dit gaan we maken:
- Burgers
- Ribs
- Steak
- Pizza
Gedurende de workshop zijn drankjes inclusief en natuurlijk is er ruimte voor een winkel tour zodat jij nog net even die laatste goodies kan scoren die je altijd al zocht!
Let op: voor deze workshop zijn er een beperkt aantal plekken!

Special: kids mogen ook mee!
Neem jij je kids ook mee? Speciaal voor deze workshop is er de mogelijkheid om kids vanaf 8 jaar ook in te schrijven. Ze doen dan lekker mee in de workshop en maken samen met papa de lekkerste gerechten 😉 We berekenen €15 per kind.


Meer informatie over deze workshop
Locatie

Doe jij mee aan deze workshop?
Boek nu jouw tickets en zorg dat je erbij bent.