Aan de slag met Premium stukken vlees!

Mega Low & Slow workshop

Deze workshop word gegeven door Award Winning BBQ team LightTown Smokers (Maarten en Leontien)

De workshop duurt bijna de hele dag en we proberen je echt zoveel mogelijk te leren over het low ’n slow barbecuen. Stukken vlees zoals Brisket, Short Ribs, Boston Butt (pulled pork), Steak, spareribs en natuurlijk verschillende delen van de kip en nog veel meer komen aan bod!!

Naast het bereiden vertellen we ook hoe wij ons vlees selecteren en waar we op letten. Je werkt met name met de Kamado en Smokers! Naast al het vlees geweld roken we uiteraard een visje, maken een paar gruwelijk lekkere sides en begin je de dag met een breakfast of champions! Je gaat natuurlijk aan de gang met kruiden en sauzen uit de winkel van Vuur en Rook en wij geven je graag tips en tricks die je weer mee kan nemen bij je volgende aanschaf! Voor deze dag adviseren wij je wel kleding die past bij het weer te dragen, zorg ook voor goede schoenen want we moeten veel staan!! Verder is het slim om een camping stoeltje in je auto mee te nemen zodat je af en toe kan zitten want het is een lange maar zeker super gave dag!

De dag kost 165,- inclusief een aantal drankjes! Je eet gedurende de dag dus een licht ontbijtje thuis volstaat (crackertje, banaantje of alleen een kop thee of koffie) 

Aan het einde van de workshop krijg je alle recepten mee naar huis en heb je een hoop geleerd over low ’n slow BBQ! We geven je daarom ook als laatste de tip om iets mee te nemen waarop je aantekening kan maken, dit mag overigens ook vast gelegd worden op video mocht je dat fijn vinden.

maarten_de_jong

Meer informatie over deze workshop

Locatie

Sfeerimpressie

Doe jij mee aan deze workshop?

Boek nu jouw tickets en zorg dat je erbij bent.