Dit jaar staat onze kerstworkshop in het teken van Tapas op de Kamado! Het enige traditionele kerst gerecht wat aan bod komt dit jaar is de Sappige kalkoen!!
Je gaat aan de gang met verschillende gerechtjes die je met Kerst op tafel kunt zetten maar uiteraard ook met Oud & Nieuw en alle andere feestdagen! We werken tijdens de workshop met de Big Green Egg (Kamado). Als je een ander merk of kleurtje thuis hebt staan ben je uiteraard ook welkom.
De workshop word gegeven door Big Green Egg Chefs Maarten & Leontien van Award Winning BBQ Team LightTown Smokers / LightTown BBQ. Tijdens de workshop leggen we je alles uit over de Kamado en ga in je in groepsverband aan de gang met een aantal heerlijk gerechtjes.
Dit alles duurt ongeveer 4 uur en is uiteraard inclusief een lekker drankje! Aan het einde van de workshop ga je naar huis met goed gevulde buik en de recepten!

Meer informatie over deze workshop
Locatie
Sfeerimpressie
Doe jij mee aan deze workshop?
Boek nu jouw tickets en zorg dat je erbij bent.